Skriftstørrelse
 • Hva er Rødstrupe?

  Hva er Rødstrupe?

  Rødstrupe er en norsk-boliviansk organisasjon som arbeider med hjelpeprosjekter og menneskerettigheter i Bolivia. Vi ønsker å bidra til å redusere fattigdom og bedre vilkårene for bolivianske barn, gjennom å forbedre livskvaliteten for familier på landsbygda og i byen.
 • Hjelpen kommer frem!

  Hjelpen kommer frem!

  Vårt mål er å holde administrasjonsutgiftene på et meget lavt nivå, slik at DIN hjelp virkelig kommer frem dit den skal.
 • La barn være barn

  La barn være barn

  Rødstrupe arbeider for å fremme menneskerettigheter i Bolivia, forbedre livskvaliteten for familier og styrke beskyttelsen av bolivianske barn.
 • 1
 • 2
 • 3

Ubeskyttede barn vil slukke skogbranner

De forferdelige skogbrannene i regnskogen i Amazonas bekymrer hele verden. Og selv om mediene fokuserer mest på regnskogen i Brasil, lider også skogene i Bolivia under de kraftige flammene.

Mangel på resurser og personal gjør situasjonen enda mer kritisk, og behovet for hjelp er stort. I området kalt Chiquitanía ønsker alle å hjelpe, til og med barn. Uten noen form for beskyttelse gir de seg ut i kampen mot flammene.

Brannene i Bolivia har ødelagt mer enn 700.000 ha. av Amazonas, og hver dag dukker nye branner opp i Santa Cruz, på grensen med Brasil og Paraguay, og flammene har ødelagt skogen Seco Chiquitano, et område mellom Amazonas og El Chaco i Bolivia.

Del

Rødstrupe

 
Hva er Rødstrupe?

Hva er Rødstrupe?

Rødstrupe er en norsk-boliviansk organisasjon som jobber med hjelpeprosjekter i Bolivia. Hovedformålet vårt er formidling, påvirkningsarbeid og fremme av menneskerettigheter i Bolivia, med sikte på å oppmuntre og hjelpe til å forbedre livskvaliteten for familier på landsbygda, i marginale urbane områder og i byen for å styrke beskyttelsen av bolivianske barn, og redusere fattigdom gjennom utvikling og gjennomføring av aktiviteter og prosjekter.

Navnet Rødstrupe symboliserer styrken som til og med små individer kan vise når det er nødvendig, akkurat som fuglen med samme navn som gjerne overvintrer i det kalde klimaet i nord. Barn har en utrolig kapasitet til å vise styrke når det kreves, og til å komme videre til tross for motgangen som mange av dem møter. Og det betyr ikke at vi skal la dem klare seg selv, men at vi som voksne må vise en enda større styrke for å la barna leve som barn, og ikke bli innblandet i de voksnes verden for tidlig.

Les mer...

Logg Inn