Skriftstørrelse

Suksess med babykasser

Mange har vist interesse for Rødstrupes prosjekt med babykasser, og vi er veldig taknemlige for alle tilbakemeldingene og all støtten vi har fått, både moralsk og økonomisk. Det har også kommet mange gode ideer til hvordan prosjektet kan videreføres. Dette gjør at vi kan fortsette å distribuere babykasser med klær og utstyr til nyfødte babyer.

Les mer: Suksess med babykasser

Velkommen til Verden - prosjektet begynner

Vi begynner å ønske nyfødte velkommen gjennom prosjektet "Velkommen til Verden", som nå er en realitet. De første kassene er levert til familier med store behov, og i mange tilfeller enslige mødre. Formålet med prosjektet er å redusere dødelighet og sykdom hos nyfødte, risikoen for forlatte barn og hindre depresjon hos mødre. Støtten kan gi dem håp, ettersom mange føler seg alene.

Les mer: Velkommen til Verden - prosjektet begynner

Babykasser gir håp

Det blir en spennende tid fremover, for endelig er Rødstrupes prosjekt "Velkommen til Verden" en realitet. 10 babykasser klare til levering, og flere er underveis. Prosjektet «Velkommen til Verden» har som hovedmå å bidra til forebygging av sykdom og dødelighet hos nyfødte i familier med liten eller ingen inntekt, ved å produsere babykasser som gis til kommende eller nybakte mødre. Kassene inneholder nødvendige klær til den første måneden av livet. Innholdet kan siden arves til søsken eller bekjente i samme situasjon.

Les mer: Babykasser gir håp

Kjøp en julekurv for 100 kr.

I dag deler vi ut vårt første julegratiale, eller "canastón", som det heter på spansk. Disse deles vanligvis ut til ansatte i små og store firmaer, men Rødstrupe ønsker å gjøre en liten vri og dele dem ut til familier på gaten. Juletiden er ekstra vanskelig for de som har for lite, og mange fortvilte mødre selger godteri eller billige leker og julegaver på fortauene rundt om i La Paz. Med din hjelp skal vi kjøpe julekurver som vi skal dele ut til de som aldri har fått dem før. I Bolivia består slike julekurver av en blanding av nyttige matvarer og julegodt.

Les mer: Kjøp en julekurv for 100 kr.

Samarbeid med La Taika

Rødstrupe ønsker å starte denne nye måneden med å presentere en ny, flott samarbeidspartner: La Taika, som blir med oss i vårt program om Kunst, Kultur og Menneskerettigheter. La Taika er en organisasjon rettet mot barn. Grunntanken deres er at "vi alle lærer av andre, og alle har noe å tilby fellesskapet"

Les mer: Samarbeid med La Taika

Underkategorier

Logg Inn