Advent og babykasser

Hva betyr advent og juletid for deg? For Rødstrupe er medmenneskelighet og nestekjærlighet et viktig fokus. Heldigvis har situasjonen begynt å normalisere seg i Bolivia, og utdelingen av babykassene kan fortsette.

Les mer: Advent og babykasser

Drømmen om en egen bedrift

Moren til Dennis var bekymret når hun tok lille Dennis til La Paz for operasjonen han trengte for tennene sine, og dagen etter operasjonen ringte jeg henne for å høre hvordan det hadde gått. Heldigvis gikk alt veldig bra, og lille Dennis kom seg fort igjen. De besøkte oss sammen med storesøsteren til Dennis, som er 8 år.

Les mer: Drømmen om en egen bedrift

Verdensdagen for Downs Syndrom

Vi har fulgt og støttet denne lille familien en stund, og Dennis har det veldig bra. Han bor med foreldrene i Rurrenabaque, som er en landsby nord i Bolivia. Dennis har Downs syndrom, og Rødstrupe ønsker å markere Verdensdagen for Downs syndrom med å starte en liten kampanje for dem med å kjøpe et kjøleskap.

Les mer: Verdensdagen for Downs Syndrom

Julekurver

De første julekurvene ble gitt bort en regntung kveld, blandt julelys i alle farger. Det mest naturlige er vel å dra hjem når det regner så mye, eller ta på seg varme og vanntette klær. Men for mange er ikke dette et alternative, og de velger heller å søke tilflukt under et tak eller foran en stengt butikk.

Les mer: Julekurver

Juleglede

Denne lille engelen på snart 2 år hadde problemer med synet som følge av Downs syndrom, og etter at Rødstrupe betalte for en synsundersøkelse ble det klart at han trengte briller.

Les mer: Juleglede

Logg Inn